Ağaçlar İçin İnanılmaz Bir Düşünce

AĞAÇLARDAN DOMATESTE OLDUĞU GİBİ CÜSEYE GÖRE VERİM ALINABİLİR Mİ ?

Bu yolda enteresan bir yöntemle bahçecilik alanında yeni bir ufuk açan bir buluşu gelin birlikte inceleyelim.

Hepimiz lisede ağaçların kılcal borularında su moleküllerinin sıraya dizilerek ağacın üst kısımlarına taşındığı mekanizmayı biliriz.. Bu taşınma yaprakta buharlaşma olduğu için kökten yaprağa süreklı bir sıvı akışı ile devam eder. Beraberinde tıpkı kan dolaşımı gibi ağaç içinde mineral madeler ve çeşitli hormon vb .madeler de taşınır. Peki biz bu sürece sürekli bir potansiel fark (DC) doru akım uygularsak ne olur.  Şekilde de görüldü üzere metal çiviler arasında tıpkı pillerde olduğu gibi bir elektrik gerilimi oluşacaktır. Bu düşük gerilim Termodinamik yasalarından dolayı ağacın topraktan olağan üstü bir güçle su çekmesin sağlayacaktır. Çok güçlü bir potansiel artışına sebep olacaktır. Kısaca artık ağaç suyu kurak toprakta arayıp çekmekle uraşacağına, bu kez su ağacın içine girmek için uğraşacaktır. Eriyen metallerde ağacın zaten ihtiyaç duyduğu mineraleri karşılayacaktır. Kimyasal süreçler ağaç içinde oluşan sürekli ve düzenli enerji girişi sebebi ile hızlanıp artacak. Ağaç bu biyolojik aşırı potansiel artışından dolayı daha çok sayıda meyve iki kat büyük tatlı, aromalı meyveler yapacaktır. Ayrıca meyveler insan sağlına faydalı vitaminler ve mikro elementlerle yüklenecektir.

Bakır ve Gümüşün etkileri sebebi ilede ağaçta Bakteriel ,Fungal (mantar ), Vürotik (gelişme geriliği bodurluk şeklinde kendini gösterir ) kaynaklı hastalıklar olmayacaktır. Pahalı zahmetli ilaçlama, budama gibi kültürel işlemler azalacaktır.

Arkadaşlar bu yöntemi uygulamada aşırıya kaçıp koca koca çiviler kullanmayın her şeyin bir kararı vardır.

Bu metaler ağaçta yavaşça eriyerek gerekli yerlere taşınırlar fazlası ağacın yapraklarına stoklanıp yaprak dökülmesi ile atılırlar. Aşırı çivi kulanırsanız ağaç fazla yaprak dökmeye başlar çok aşırı giderseniz ağacı kurutursunuz

Ayakabı çivisi boyutlarında olabildiğince saf metal içeren çiviler bu iş için yeterlidir.

Ekonomik gelmediği yerde altın kulanmasanız da olur.

Çiviler arası mesafe agacın boyuna göre mümküm oldukça aralıklı olurlarsa daha büyük bir potansiel açığa çıkarırlar.

Yalnız son çivi ağacın tepesine yakın konmalıdır.

Aslında ağaç büyüdükçe altın çiviyi çıkarıp tekrar tepeye yakın çakılabilir. Tabi altın kulanmadıysanız gümüş çiviyi bu iş için kullanabilirsiniz…

Bu metaler yavaş yavaş eriyerek ağacın her yerine dağılırlar.

Ağaçta tabiki bu metaleri kontrol ve sevk eden çeşitli mekanizmalar var. Olmasa bakır madeni üzerinde yetişen ayvayı yiyen hakatende ayvayı yerdi 🙂

Bir önemli husus beyin ve akciğerler için gerekli olan ve sadece cevizde bulunan gümüş iyonları az miktarda diyer meyvelerde de bulunmuş olacaklar…

Aşağıdaki linkte gümüşün insan sağlığı üzerindeki şaşırtıcı etkisini bulabiliirsiniz

http://www.sifalibitkilervedogaltedavi.com/haberler/Kolloidalgumus.html

Hazılayan: Günay Balcıoğlu

You may also like...

5 Responses

  1. Byrain dedi ki:

    güzel bir calısma eline saglık kardeşim

  2. Cemali dedi ki:

    meyveye yatmayan ağaçların gövdelerine çivi çakarak meyve vermesinin sağlanabileceği inancı ile eskiden beri bazı kişiler çivi çakılmasının yararlı olduğuna inanıyor.

  3. kadir duran dedi ki:

    evimizin önünde ceviz ağacı var onda deneyeceğim

  4. Yasin dedi ki:

    Farklı yüklerdeki elementler arasında elektron akışı olur doğru. Ama bu deneyde elektroliz ağaç oluyor. Ağaç elektroliz için uygun görünmüyor. Olsa bile dışarıdan bir çekim olmadan içeride akış olur mu?
    Bana göre işe yaramaz. Güzel düşünülmüş ama beklenen etkiyi vermez. Bir çivi en az 2-3gr Altının fiyatı belli 🙂 Kasmaya gerek yok bence. Ağacı da yaralamaya gerek yok..

  5. Halil GÜNGÖR dedi ki:

    Sa. Kardeşim . Peki bu uygulama fıstık ağaçlarına da uygulanabilirmi? Ve. Metallerin bazısını temin edemeyip uygulayamasak nasıl olur. Misal altın ve gümüş eksik olsa nasıl olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.